­

Mads CramerMads Cramer - indehaver af og direktør for Støttekontaktgruppen.
Telefon nr.: 20166080 e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Er uddannet inden for ambulancetjenesten med en længervarende uddannelse som lægeaasistent/behandler med stort ansvarsområde inden for sundhed og behandling. Kompetencerne omfatter eksempelvis medicingivning og psykiatri.
Efter en del år blev en større og større del af mit arbejdsliv tilegnet arbejdet blandt de, der havde det allersværest i samfundet nemlig hjemløse, psykisk syge, misbrugere, kriminelle og blandinger af det hele, som jeg mødte i mit arbejde på mange institutioner for unge og voksne i Nordsjælland.
I 2003 startede jeg virksomheden Støttekontaktgruppen, som dengang primært havde med unge at gøre i Hillerød.
Undervejs er Støttekontaktgruppen blevet til en moderne innovativ og netværksbaseret virksomhed, der fortsat har fulgt sporet med at gøre en positiv forskel for de, der har det sværest. Et spor som konstant er fulgt op og udviklet med nye kompetencer og handlemuligheder.

Henriette SalmonHenriette Salmon - faglig leder af §85
Telefon nr.: 2550 2424 e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Proceskonsulent og coach 2012
Cand. pæd. pæd. psyk 2011
Pædagog 1996
Har arbejdet som konsulent for Støttekontaktgruppen siden 2012, hvor jeg har opbygget stor erfaring inden for psykiatrien, både som daglig leder af et botilbud for borgere med svære psykiske udfordringer kombineret med misbrug, samt som Støttekontaktperson for borgere i eget hjem. Jeg har tidligere været souschef i specialinstitution for døve børn og børn med autismespektrum-forstyrrelser og har ligeledes været projektleder og lavet opsøgende arbejde blandt gadedrenge i Kathmandu. Endvidere har jeg undervist i psykologi på STX og Pædagoguddannelsen.

Christoffer Dyhr - Konsulent e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Uddannet pædagog 2007. Tidligere beskæftiget inden for autisme-området samt på dag- og døgninstitutionsområdet. Musik er en stor drivkraften for kreativiteten i min fritid, men der udover har fysiske aktiviteter også en betydelig plads i min hverdag.

ErikErik Petersen - konsulent
telefon nr.: 51782624  e-mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tidligere ansat på bl.a. Sølagers sikrede afdelinger samt i Red Barnet og har arbejdet i 5 år i et af Hillerød Kommunes bosteder.
Har næsten fra starten i 2003 været en del af Støttekontaktgruppens konsulentteam og løst talrige forskelligartede socialpædagogiske opgaver.

Har og tager ikke sager for Hillerød Kommune.

Lars AndersenLars Andersen - konsulent
Telefon nr.: 51489727 e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Socialpædagog uddannet 1997

Københavns kommune lederuddannelse 2005
Danmarks forvaltningshøjskole lederuddannelse, diplom forløb 2011 Div. Kurser Systemisk ledelse, NLP, D Stern barnets kompetencer, pædagogisk neurologi, samtalens teknikker og metoder, supervision.

Har i en del af mit pædagogiske virke arbejdet omkring og med ledelse.
Har derfor en stor rutine i proces og styring af komplekse forløb.
Ligeledes har jeg gennemgående en stor erfaring i arbejdet med udsatte børn, voksne og deres familier fra arbejde i institutions regi.
Har siden 2012 arbejdet for Støttekontaktgruppen

Ulla CarlsenUlla Carlsen - konsulent.  
Telefon nr.: 31218315  e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Uddannet pædagog i 1996
Daglig pædagogisk leder af specialinstitutionen Kirstinevang. Børn med særlige behov og hørehandicap.
Diplomuddannelsen i ledelse, med modul filosofi og coaching.
Stresscoach uddannet v/Bjarne Toftegaard
Div. kurser i tegnsprog, anerkendende pædagogik, specialpædagogik samt hørefaglige tilgange.
Pernille LockPernille Olsen - konsulent
Telefon nr.: 25471809  e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Pædagogisk grunduddannelse og uddannet systemisk coach.
Har drevet opholdssted hjemme.
Har arbejdet 3 år med døgn-ungdomsboliger og 5 år som konsulent i Støttekontaktgruppen

Gitte TaagaardGitte Taagaard - Konsulent
Telefon nr.: 20991898  e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jeg er uddannet skolelærer i 2008, og har siden arbejdet med børn med særlige behov. Herunder bl.a.  autisme, ADD/ADHD, aspergers og dysleksi.
Gennem mit arbejde med børn med særlige behov, har jeg desuden arbejdet med svært udfordrende familer. Det i samarbejde med socialrådgivere, psykologer, "Familiehusene" i Greve og andre samarbejdspartnere.
Tidligere har jeg arbejdet i den finansielle sektor hos bl.a. Realkredit Danmark, BG Bank og Danske Bank som kunderådgiver med speciale i privatøkonomi.
I min fritid er jeg "Natteravn" og handicaphjælper,


Pernille CramerPernille Cramer - administration
Telefon nr.: 24653380  e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Ansvarlig for bl.a. bogholderi, løn og administration af kommunale bevillinger.

Kunde- Callcenter uddannelse 2004
Diverse kurser fra Forsikringsakademiet samt kommunikation / samarbejde og virksomhedsøkonomi.
Har tidligere arbejdet som vagtmester, bogholderi assistent og som kunderådgiver hos henholdsvis AER og Pædagogernes Pension i ATP huset.
Har arbejdet i Støttekontaktgruppen siden starten af 2010.

jon

Jon Bram Christiansen- Konsulent
Telefon : 60935734 e-mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jeg er uddannet socialpædagog med efteruddannelse i kollegasparring/Supervision, Mindmapping og Signs of Safety.

Har igennem 15 år arbejdet både selvstændigt og i det offentlige som støtte/kontaktperson, mentor og Familiebehandler.

Trine West HansenTrine Hansen - konsulent
Telefon: 24469580  e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Uddannet pædagog 2003. Div. kurser i konflikthåndtering, transaktionsanalyse mv. Igangværende 2 årig terapeutisk uddannelse.
Har arbejdet på døgninstitution og i projekter. Herunder med akutte og langvarige sager fra kommunen.
Jeg har erfaring med et bredt samarbejde med sagsbehandlere, netværk, psykologere og andre, der er en behøring med sagen.
Jeg arbejder ud fra en anderkendende tilgang og en evig nysgerrighed på mennesket

 

 

 

 

 

 

­

© Støttekontaktgruppen 2017 • Senest opdateret 3.- 4. 2020 • produceret af birchs.dk